Keld Bøhm Jensen er død. Arkivfoto

Keld Bøhm Jensen er død. Arkivfoto

Mindeord for Keld Bøhm Jensen

Mindeord Keld Bøhm Jensen har forladt os. Han døde natten mellem 15. og 16. juni efter et langt liv med utallige oplevelser, som han elskede at fortælle om, når lejlighed bød sig.

Keld blev født i Kolding 14. januar 1935. Han har fortalt mange historier om sin skole- og læretid i Kolding, og man var ikke i tvivl om, at han havde boet, hvor fyrværkerifabrikken sprang i luften.

Efter ungdommen i Kolding tog Keld sin ingeniøruddannelse på Odense Teknikum, og han elskede at fortælle om sin tid på FDB-fabrikkerne. Keld havde stor viden om symaskiner, som han gerne delte. Flamingo kendte Keld også alt til, og man skulle bare se et stykke, så var Keld i gang med at berette om flamingoens mange egenskaber, som han kendte til fra sine job på flamingofabrikker.

12.12 1980 kom Keld og hans hustru Lizzie til Harløse sammen med deres to børn Jakob og Ruth. Keld fik ansættelse på en fabrik, der lavede maskiner til flamingoproduktion, og han rejste verden rundt for at servicere disse maskiner.

Keld var et meget hjælpsomt menneske, og hos mig kom han dagligt for at hente gårsdagens aviser. Derfor undrede jeg mig, da Keld ikke kom i lørdags, og det var med bedrøvelse, jeg erfarede, at han ikke kommer mere.

Keld har været med i Harløse Vandværk i mange år, og vi har haft stor glæde af Kelds viden og hjælpsomhed.

Når man ringede efter Keld, var han lynhurtigt på pletten.

Han var utroligt glad for sin kone Lizzie, som han nåede at fejre guldbryllup med. Han fortalte gerne, hvor god Lizzie var til at styre deres økonomi og var stolt af deres evne til at betale, når der var behov for nye ting.

Vi holder gravøl for Keld 26. juni kl. 14 i Harløse Forsamlingshus.

Æret være Kelds minde og tak for de mange oplevelser, du har givet os.

Ole Stark,

Harløsevej 164, Hillerød

Publiceret 21 June 2018 16:00