Tine Andersen Nexø, som allerede har en tøjbutik i Frederiksværk, er kvinden bag ny outlet på Irmatorvet. Foto: Mdt

Tine Andersen Nexø, som allerede har en tøjbutik i Frederiksværk, er kvinden bag ny outlet på Irmatorvet. Foto: Mdt

Kendt forfatters oldebarn åbner tøjbutik på Irmatorvet

Tine Andersen Nexø står bag ny outlet med tøj og sko til kvinder i Hillerød

butikliv En ny tøjbutik har slået dørene op på torvet, som ligger i begyndelsen af Frederiksværksgade - i folkemunde kaldet Irmatorvet.

Det er Tine Andersen Nexø fra Asserbo, som står bag den nye outletbutik, hvor hun sælger tøj og sko til kvinder i kvalitetsmærker som King Louie, Margot, Weiz, Saint Tropez, Soaked In Luxury og mange flere. Butiksindehaveren har i de sidste to et halvt år haft en butik ved samme navn i Frederiksværk og har igennem et stykke tid ledt efter et nyt sted, hvor hun kunne åbne en outlet med overskudsvarer fra andre sæsoner end den sidste nye. Og hun faldt altså for Irmatorvet, hvor der i forvejen ligger blandt andet både Holte Vinlager, Fakta, kiosk og pizzaria.

"Det er meget bevidst, at jeg ikke har valgt at ligge i gågaderne. Når det nu er en outlet, vil jeg ikke ligge blandt de andre tøjbutikker, af respekt for dem. Men jeg vil rigtig gerne arbejde sammen med gågadebutikkerne, for eksempel om modeshow eller andre arrangementer. Det kan jeg se en stor synergi i," siger hun og forklarer, at hvis nogle af hendes kunder spørger til de nyeste kollektioner - så vil hun henvise dem til gågadebutikkerne.

Samarbejde på Irmatorvet

Nabobutikkerne på Irmatorvet har taget godt imod hende, fortæller hun. Og det er også her vigtigt at skabe synergier:

"Jeg kan se store muligheder i at arbejde sammen om event og for eksempel fælles værdikuponer. Vi skal ikke bare tænke 'uha, vi er konkurrenter', men i stedet sende kunder ind til hinanden og skabe noget spændende at komme efter på Torvet".

Tine Andersen Nexøs butik hedder Unique Fashion. Foto: Mdt

Tine Andersen Nexøs butik hedder Unique Fashion. Foto: Mdt

Hun vil også gerne være med til at genetablere den torveforening, der var på Irmatorvet, så der kan komme flere fælles aktiviteter og tiltag.

"Irmatorvet har for mig en rigtig god beliggenhed. Det er forholdsvist centralt, uden at ligge lige i gågaden, og her kommer mange forbi. Der er en times gratis parkering, og hvis kunderne skal bruge længere tid til at prøve tøjet, så har vi nogle dagskort, vi kan udlevere," siger Tine Andersen Nexø.

Oldebarn til forfatter

Den nye butik åbnede i fredags. Vil man følge med i arrangementer og tilbud i butikken, kan man følge med på deres Facebookside.

...Og ja, Tine Andersen Nexø er i familie med den kendte forfatter Martin Andersen Nexø, som blandt andet har skrevet romanerne Pelle Erobreren og Ditte Menneskebarn. Det er hendes oldefar.

Publiceret 20 June 2018 07:00