Café Hoe vil gerne servere pølse om natten, og byplanudvalget har givet tilladelse til, at de kan opstille en pølsevogn. Arkivfoto

Café Hoe vil gerne servere pølse om natten, og byplanudvalget har givet tilladelse til, at de kan opstille en pølsevogn. Arkivfoto

Café Hoe skal have natpølsevogn

Café Hoe har fået midlertidig tilladelse til at opstille en pølsevogn ved deres natklub torsdage, fredag og lørdage

byliv Fremover kan det blive muligt at natsnacke med en ristet med det hele, når man fået en øl eller to på Café Hoe i Slotsgade 47.

I hvert fald har Arkitektur, Byplan og Trafikudvalget på deres møde 6. juni givet Café Hoe tilladelse til at opstille en natpølsevogn på torsdage, fredage og lørdage og dagen før en helligdag fra klokken 22 til klokken 5. Om torsdagen dog kun til klokken 02.

Café Hoe ønsker at placere pølsevognen lige ud for cafeen, så den dørmand, der altid er i forvejen på cafeen, kan træde til, hvis der - mod forventning - skulle opstå problemer ved pølsevognen.

Øget støj

Forvaltningen vurderer i sagsfremstillingen, at støjen kan blive øget i området, og at der kan være risiko for klager fra beboere i nærområderne, hvis der opstilles en natpølsevogn.

Der har før i tiden været natpølsevogne på Torvet, og det har fungeret fint, forklarer forvaltningen i sagsfremstillingen, men der har ikke før været en natpølsevogn placeret foran en café.

Der må ikke serveres alkohol i natpølsevognen, og hvis det sker, vil tilladelsen blive inddraget igen.

15.00 kroner

Kommunen opkræver et beløb på 15.000 kroner årligt for opstillingen af pølsevognen, og Café Hoe skal selv være ansvarlig for rengøring og oprydning på stedet. De skal desuden sikre, at gæsterne ikke tager drikkevarer og flasker fra diskoteket ud til pølsevognen.

Tilladelsen trækkes tilbage, hvis der kommer klager om støj fra beboer.

I dag står der en pølsevogn i Slotsgade ved nr. 18, som har stået der i mange år om dagen, samt en fast pølsevogn på Markedspladsen. Lejeren af pølsevognen på Markedspladsen har dog opsagt lejeaftalen, idet Markedspladsen skal bygges om senere på året. Der har med jævne mellemrum været pølsevogne på Torvet.

Tilladelsen er gyldig frem til årets udgang og skal så evalueres, hvis den ønskes fornyet, besluttede udvalget.

Mdt

Publiceret 19 June 2018 06:00