Bager Bisgaard overtager Ludvigsens bageri

Bager Ludvig går på pension og afhænder sin mangeårige forretning til Henrik Bisgaard, der står bag Bisgaard Bageri, men har døbt sin nye forretning ’Nybagt’

Af
Peter Klar

Der bor stadig en bager på Frederiksværksgade 15, men han har 7. juni skiftet navn fra Bager Ludvig til Nybagt.

Bagermester Per Ludvigsen med kunstnernavnet ”Ludvig” og hans hustru Ida Ludvigsen har solgt forretningen til bagermester Henrik Bisgaard, der i forvejen driver Bisgaard Bageri i Helsingørsgade.

Fik du læst: Svæveflyklubben i Gørløse viser flyene frem

Kan sit håndværk

”Efter næsten 50 år må det være nok. Mine forældre havde forretningen før, og jeg har selv haft den i 42 år. Jeg har kendt Henrik i 25 år både privat og som en god kollega gennem Nordsjællands Bagermesterlaug, og jeg ønskede af hele mit hjerte, at det var ham, der overtog forretningen. Det skulle være en, der kan sit håndværk og gør det ordentligt,” siger Per Ludvigsen, der med fritidslandbrug og jagtinteresse ikke kommer til at trille tommelfingre i sit otium.

Nybagt

Henrik Bisgaard har bevidst valgt navnet ”Nybagt” for at stikke til især supermarkederne.

”Mange forhandlere af brød kalder deres for brød ”friskbagt”, men der er altså forskel på deres og vores brød, og det er vigtigt for kunderne at vide. Det er ægte nybagt brød, kunderne får her, og de skal have en god oplevelse. Vores brød er langtidshævet i 48 timer. Det er en vigtig del af vores koncept. Vi vil køre meget med stenovnbagt brød, og sortimentet vil ligne vores udvalg i Helsingørsgade, så du kan selvfølgelig også stadig få et traditionelt franskbrød og et rundstykke,” siger Henrik Bisgaard.

Publiceret 14 June 2018 06:00

SENESTE TV