Du kan deltage i en stor FIFA-turnering i HiFi Klubben i Hillerød til og med på lørdag - og måske gå videre til den store finale i København.

Du kan deltage i en stor FIFA-turnering i HiFi Klubben i Hillerød til og med på lørdag - og måske gå videre til den store finale i København. Modelfoto

Stor turnering: Test dine digitale fodboldevner i lokal hifi-butik

Det ikke kun i byer med store arenaer, at fodboldevnerne bliver testet af i de kommende uger.

Nu får hillerødborgerne også muligheder for at vise, hvad de kan med en bold. I hvert fald sådan rent digitalt. HiFi Klubben i Hillerød inviterer nemlig sine kunder - og andre, der har lyst til at deltage - til at deltage i en stor landsdækkende FIFA-turnering

"Hvis du er god med en fysisk bold, kan du nu også bevise, at du kan sparke den rundt virtuelt med en controller i computerspillet FIFA 18. Dette er en af de få gange, hvor du rent faktisk kan spille fodbold i en turnering uden at skulle have sportstøj på," skriver HiFi Klubben i en pressemeddelelse.

Hvis dine evner skulle sikre dig en førsteplads i en af de lokale turneringer, får du chancen for at deltage i finalen i København. Der vil blive afholdt slutspil, hvor deltagerne bliver sat i grupper og derved kan spille sig frem til finalekampene.

Den lokale indledende turnering bliver afholdt i alle HiFi Klubbens 30 butikker landet over - og altså også i Hillerød - til og med på lørdag den 16. juni. Den landsdækkende finale finder sted søndag den 24. juni i København.

“Vi vil gerne invitere til en lydoplevelse, som om du sad på et fyldt stadion i Rusland. Alle er velkomne til at kigge ind i en af vores butikker og mærke gåsehuden, når brølet rejser sig fra titusindvis af mennesker. Det er nemlig dét, som er forskellen mellem at se det på TV og at få den realistiske oplevelse i en hjemmebiograf," lyder det fra Thomas Nielsen, der er content manager i HiFi Klubben.

mw

Publiceret 12 June 2018 15:00