Tania Jepsen og Suzanne Hamley har åbnet ny klinik. Privatfoto

Tania Jepsen og Suzanne Hamley har åbnet ny klinik. Privatfoto

Ny klinik forener fødselshjælp og psykoterapi

Tania Jepsen hjælper gravide, mens Suzanne Hamlet tilbyder psykoterapi

åbning Tania Jepsen og Suzanne Hamley er gået sammen om at åbne en ny klinik på Frejasvej 28, 1. sal, i Hillerød.

Tania Jepsen står for 'Dit Baby Univers', hvor hun blandt andet tilbyder sin hjælp som 'doula'. En doula hjælper gravide helt fra graviditetens begyndelse og frem til, at den lille ny er budt velkommen til livet i familien. En doula kan også være med til selve fødslen, hvis man ønsker det, uanset om man vælger at føde hjemme eller på hospitalet. Under en fødsel vil en doula have funktion som en særlig pårørende, hvis opgave er at være der 100 procent for den fødende og partneren.

Tania Jepsen tilbyder også rebozo, som er en blid massageteknik, som især henvender sig til gravide og fødende.

Behandlinger og samtaler kan både foregå i klinikken og i eget hjem efter aftale.

Tania har selv født tre børn. Hun er uddannet sygeplejerske og har desuden taget 'Doula Mama-uddannelsen' hos Doula Mama Christina.

Psykoterapi

Suzanne Hamley tilbyder psykoterapi, kostvejledning og 'acces bars', som er en afspændende metode via lette tryk på kraniet. Metoden kan nedbringe stresssymptomer og uro eller hjælpe for eksempel mennesker med ADD- eller ADHD-diagnoser.

Suzanne Hamley er uddannet social- og sundhedsassistent og psykoterapeut fra Dansk Institut for Psykoterapi. De sidste 10 år har hun arbejdet på Psykiatrisk Hospital Hillerød for indlagte patienter, hvor hun bl.a har arbejdet med psykodynamisk psykoterapi og kognitiv adfærdsterapi.

Hendes tilbud går under navnet 'Sund krop-psyke'.

Mdt

Publiceret 12 June 2018 06:00