Christina Thorholm, der er byrådsmedlem for de radikale i Hillerød, glæder sig til at tale integration med borgerne på lørdag.

Christina Thorholm, der er byrådsmedlem for de radikale i Hillerød, glæder sig til at tale integration med borgerne på lørdag. Arkivfoto

De radikale går på gaden på lørdag

De radikale i Hillerød går på gaden og taler integration med borgerne

På lørdag den 26. maj går Radikale Venstres kandidater og ildsjæle over hele landet ud på gader og stræder for at tale integration med borgerne.

I Hillerød kan du møde de radikale ved SuperBrugsen Ullerød mellem klokken 12 og 13.

"Vi vil nemlig rigtig gerne høre, hvordan borgerne i Hillerød Kommune synes, det går med integrationen i Danmark. Hvad er godt, og hvad er svært," lyder det fra Christina Thorholm, der er byrådsmedlem for de radikale i Hillerød.

I sidste uge fremlagde Radikale Venstre en integrationsplan, hvor partiet blandt andet lægger op til, at unge, som er opvokset i Danmark, skal anerkendes som danskere og have et statsborgerskab i 18-års fødselsdagsgave.

"Vi mener ikke, at de skal starte deres voksenliv med tvivlen, om de overhovedet er accepteret som borger i det land, som har været deres hjem hele deres liv. For selvfølgelig er de det. God integration handler for os om anerkendelse og om viljen til at se potentialet i alle mennesker – og om at hjælpe og give alle lige muligheder," skriver partiet blandt andet i oplægget.

Publiceret 24 May 2018 12:57