Kitten Engell Weber er ansat som ny ledende overlæge i Akutafdelingen.

Kitten Engell Weber er ansat som ny ledende overlæge i Akutafdelingen.

Ny ledende overlæge til akutafdeling

Kitten Engell Weber tiltræder som ny ledende overlæge 1. september

Når Kitten Engel Weber tiltræder som nu ny ledende overlæge i akutafdelingen på Nordsjællands Hospital 1. september, vil afdelingen få en læge, der kommer med en stor erfaring fra det akutte område.

“Med Kitten har vi fået den akutmedicinske profil, vi har ledt efter, som skal være med til udvikle vores akutafdeling. Det er en afdeling, der bliver stadig mere central og afgørende i hospitalets arbejde, og som vi kommer til at se tage nogle store spring under Kittens lægelige lederskab,” udtaler hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth i en pressemeddelelse fra Nordsjællands Hospital.

Blandt opgaverne i akutafdelingen er arbejdet med det kommende akutmedicinske speciale. Det betyder, at der skal oprettes uddannelsesstillinger og udvikles uddannelsesprogrammer, der skal positionere Nordsjællands Hospital som en attraktiv uddannelses- og karrieremulighed. Fra sin tidligere stilling har Kitten Engel Weber netop stor erfaring med uddannelse og supervision af uddannelseslæger.

Kitten Engel Weber har blandt andet erfaring som lægelig souschef og kvalitetsansvarlig overlæge i akutafdelingen på Slagelse Sygehus. Hun er speciallæge i almen medicin og uddannet cand. med. fra Københavns Universitet, og har senest gennemført fagområdeuddannelsen i akutmedicin i Region Midt.

Privat er hun gift, har tre døtre og er bosiddende i Slagelse.

120.000 får hjælp

Nordsjællands Hospital er et af fire store akuthospitaler i Region Hovedstaden. Hvert år får cirka 120.000 mennesker hjælp i akutafdelingen, der ud over akutmodtagelsen i Hillerød også omfatter Akutklinikkerne i Helsingør og Frederikssund.jesl

Publiceret 22 May 2018 18:00