Arkivfoto

Arkivfoto

Foredrag i Grønnegadecentret:

Et godt liv med demens

Konsulent holder foredrag om et værdigt liv med demenssygdom

Tirsdag 29. maj kl. 18.30 inviterer Hillerød kommune til foredrag med Steen Kabel, der er journalist, konsulent og foredragsholder. Han har arbejdet indenfor demensområdet i 25 år og har deltaget i projekter og udviklingsarbejder. Han er forfatter til en række bøger om demens.

Kan man have et godt, aktivt og værdigt liv, selv om man har en demenssygdom?

Det kan man, hvis man har mulighed for at deltage i et socialt fællesskab med andre mennesker med demens – hvor man laver en masse fysiske og kreative ting sammen. Det giver en højere livsglæde i hverdagen samtidig med, at det være med til at bremse sygdommens udvikling.

Et aktivt liv i fællesskab med andre kan være med til at give et nyt meningsfuldt indhold i livet for de mennesker, der rammes af demens, og for deres pårørende.

Steen Kabel vil komme med en række eksempler på, hvad man kan gøre for at få et godt, meningsfuldt og værdigt liv – på trods af de udfordringer, som en demenssygdom giver.

Foredraget finder sted i Grønnegadecentret. Arrangementet er planlagt i samarbejde med Ældrerådet, Ældre Sagen og Alzheimer Foreningen. Tilmelding er ikke nødvendig. Der er entré ved døren. Der serveres en vand. logy

Publiceret 21 May 2018 20:00