Back To Back er et af de bands, der giver koncert i forbindelse med Skævinges nye byfest. Pressefoto

Back To Back er et af de bands, der giver koncert i forbindelse med Skævinges nye byfest. Pressefoto

Se navnene:

Disse bands skal være med til at gøre Skævinge endnu skønnere

Skævinge får en ny byfest med gratis koncerter

Af
Martin Warming

Martin Warming

ISS Klub Frivillig i Skævinge har i det seneste år haft stor succes med at arrangere store fester, der samler de lokale borgere. Det er blandt andet sket med en lang række festlige arrangementer i forbindelse Idrætsugen, Partyteltet på Hillerød Kræmmermarked, Slotsø Byfest og sidste år til Danmark Dejligst i Skævinge.

Og i år skal de mange frivillige stå sammen om et helt nyt projekt: En byfest med gratis koncerter, der skal samle hele Skævinge og omegn til tre dages fest og hygge.

Bygherre ønsker endnu et kæmpe byggeri ved stationen

'Skønne Skævinge' er navnet på byfesten, der vil tage alle de bedste erfaringer fra de seneste år og stable et brag af en fest på benene, lover arrangørerne.

“Vi etablerer en ny tradition - en byfest med gratis koncerter og aktiviteter for store og små. Alt dette kan kun lade sig gøre med hjælp fra vores mange frivillige, der i fællesskab yder en kæmpe indsats. I Klub Frivillig er man frivillig, når man har tid og lyst. Det betyder, at langt over 200 frivillige bidrager til byfesten. Det er fantastisk at opleve fællesskabet, og hvad vi sammen kan udrette,” siger Lasse Petersen, der er foreningsleder for ISS Klub Frivillig.

Skønne Skævinge løber af stablen fra den den 28. til den 30. juni, hvor du blandt andet kan opleve Sko/Torp, Back to Back og årets X Factor-vinder.

Den nye byfest betyder samtidig, at den over 50 år gamle tradition 'Idrætsugen' ikke længere vil blive afholdt med ISS Klub Frivillig som arrangør.

“Vi glæder os utroligt meget til over at kunne invitere alle fra nær og fjerne til skønne Skævinge for at være en del af vores byfest. Her vil man kunne opleve sammenholdet i byen og nogle skønne festlige dage,” siger Lasse Petersen.

Overskuddet fra byfesten går til ISS Klub Frivilligs ni lokale medlemsforeninger.

Sko/Torp kigger også forbi 'Skønne Skævinge'. Pressefoto

Sko/Torp kigger også forbi 'Skønne Skævinge'. Pressefoto

null

Publiceret 05 April 2018 08:00