Jesper Rosenkrantz fører nu loppemarkedet på Torvet i Hillerød videre. Foto: Mette Dolmer Thygesen

Jesper Rosenkrantz fører nu loppemarkedet på Torvet i Hillerød videre. Foto: Mette Dolmer Thygesen

Jesper fra København er klar til at overtage Hillerød Loppemarked

Erfaren markedsmand har fået aftale frem til 2020 til at videreføre Hillerøds loppemarked på Torvet

Af
Jens Berg Thomsen

Mette Dolmer Thygesen

Jesper Rosenkrantz bliver Hillerøds næste loppemarkedfatter. Udvalget for Arkitektur, Byplan og Trafik har på det seneste møde givet ham lov til at videreføre Hillerød Loppemarked på Torvet om søndagene i sommerhalvåret. 46-årige Jesper Rosenkrantz' baggrund er mere end 10 års erfaring med at arrangere loppemarkeder andre steder. Fire gange om året er han med til at arrangere en plademesse, men også film, legetøj og tøj har været på Jesper Rosenkrantz' markeder. Han håber, at loppemarkederne vil skabe “masser af liv”, skriver han i sin ansøgning til Hillerød Kommune.

Læs også: Kvart million kroner skal sætte gang i spændende events

Jesper Rosenkrantz bor i dag i København, men han har tidligere, da han gik på hg-uddannelsen, boet i Hillerød. Han har også venner og bekendte, der bor i byen, så han har besøgt loppemarkedet på Torvet i Hillerød:

“Her er en fantastisk udsigt og en masse plads. Jeg synes, der er et stort potentiale ved loppemarkedet - det er derfor, det er spændende at føre videre,” siger han, da Hillerød Posten træffer ham på Torvet en snedækket februardag.

“I dag er her jo iskoldt, men vi husker alle, hvor dejligt her er på en sommerdag, hvor her er fyldt med loppe-stande. Det vil jeg gerne prøve kræfter med,” siger han.

Det var et enigt udvalg, som bakkede op om ansøgningen om at føre loppemarkederne videre, fortæller formand Dan Riise (Venstre) til Hillerød Posten:

”Det er super godt, at nogen vil tage over. Alle i udvalget er glade for, at loppemarkedet kan køre videre. Det betyder meget for Hillerød, at vi har sådan et arrangement”.

Jesper Rosenkrantz' tilladelse til at holde loppemarkederne løber frem til 2020.

Lige som Mødrehjælpen på Torvet har været koblet op på den seneste omgang Hillerød Loppemarked, vil Jesper Rosenkrantz forsøge at arbejde tæt sammen med lokale foreninger omkring loppemarkedet, skriver han i sin ansøgning.

Startede i 2014

Loppemarkedet blev i sin tid skabt af Marina Blichfeldt og Eva Normann, som startede loppemarkederne i 2014. Sidenhen overtog Lone Nielsen loppemarkedet, men hun meldte i november sidste år ud, at hun ønskede at give stafetten videre til en ny arrangør.

Jesper Rosenkrantz satser på, at rækken af loppemarkeder skal begynde primo maj måned i år og fortsætte -stort set - hver søndag frem til september.

Loppemarkedet på Torvet søndage i sommerhalvåret bliver videreført.

Loppemarkedet på Torvet søndage i sommerhalvåret bliver videreført.

Publiceret 20 February 2018 16:00