Lidl forventer at kunne åbne et supermarked på Centervænget i Hillerød Øst sidst på året. Foto: Martin Warming

Lidl forventer at kunne åbne et supermarked på Centervænget i Hillerød Øst sidst på året. Foto: Martin Warming

Lidl lader vente sig

Det kan gå op til næsten et år, før Lidl åbner på Centervænget

Af
Martin Warming

Martin Warming

Borgerne i området omkring Kongens Vænge i Hillerød Øst må væbne sig med tålmodighed. Der går nemlig et stykke tid endnu, inden de igen får mulighed for at handle dagligvarer i Egedamscenteret på Centervænget.

Palle Nedergaard lukkede kort før jul sin SPAR-købmand i Egedamscenteret på Centervænget efter at have haft købmandsbutik på adressen i 21 år. Lidl har nemlig købt ejendommen, men hos den tyske disocunt-supermarkedskæde kan man ikke sige noget konkret om, hvornår der igen åbner et supermarked i ejendommen.

Læs også: Beboere samler ind til købmand: "I har gjort en stor forskel"

“Det er korrekt, at Lidl har købt ejendommen og gerne vil etablere en butik på Centervænget i Hillerød. Den er, ligesom mange andre ejendomme, vi anskaffer købt med langsigtede planer. Vi kan derfor på nuværende tidspunkt desværre ikke fortælle mere om et muligt tidspunkt for åbning,” skriver Lidls kommunikationsafdeling i en mail til Hillerød Posten.

Dagligvarebutikken i Egedamscenteret er den eneste butik i bydelen Kongens Vænge, der har mere end 3.000 indbyggere samt et meget stort antal arbejdspladser, et plejecenter og en skole, og Hillerød Posten har fået rigtig mange henvendelse fra borgere i området, der vil høre, hvad der sker med supermarkedet. Og det har Lidl også.

“Vi har allerede fået en masse henvendelser fra folk i Hillerød, som spørger interesseret omkring butikken. Vi har faktisk aldrig før fået så mange henvendelser omkring en ny mulig Lidl-butik. Vi glæder os rigtig meget til at åbne en topmoderne Lidl-butik i Hillerød. Vi arbejder i øjeblikket på at få alle detaljer om indretning med mere på plads og forventer, at butikken er klar sidst på året,“ oplyser Lidl i mailen.

Læs også: Efter 21 år: Palle lukker og slukker

Det har ikke været muligt for Hillerød Posten at få Lidl til at sige noget om, hvorfor der kan gå op til næsten et år, før kæden åbner et supermarked på Centervænget.

Publiceret 05 February 2018 07:00