Campus-området:

"Hele området skal summe af liv"

Campusområdet har i mange år ligget under- udnyttet hen, men det skal der nu gøres noget ved, siger borgmesteren

Af
Martin Warming

Martin Warming

Hele området skal summe af liv. Det er i hvert fald visionen med byggeplanerne på Campus-området på Carlsbergvej, hvor kommunen snart går i gang med at sælge en række byggefelter til blandt andet boliger og butikker.
“Vores mål med Campus ved Carlsbergvej er at skabe et område for uddannelser og boliger ved en af de travleste stationer, der er. Det vil sige, at man kan læse eller bo stationsnært, og det er en fordel på flere måder, herunder at det lægger op til klimavenlighed både på transportområdet og i øvrigt fordi der bygges tæt," siger Kirsten Jensen til Hillerød Posten.
Fik du læst: Umuligt at opdrive en læge i Hillerød
Området har i mange år ligget lidt underudnyttet hen, og derfor har Hillerød Kommune haft arkitekter til at kigge på området for at se, hvordan det kan blive mere levende, siger borgmesteren.
“Vi har et ønske om, at området skal støtte, at vi er en ledende uddannelsesby i Nordsjælland. Her er kommet et flagskib som professionshøjskolen, der ligger sammen med ungdomsuddannelserne og Frederiksborg Byskole; En skole som om få år bliver gennemrenoveret. Vi har lige vedtaget en lokalplan, som kan give flere boliger, men det er vigtigt at holde fast i, at der skal kunne komme flere uddannelser, og der er endnu et byggefelt i området til dem, der vil investere i uddannelse. Hele området skal summe af liv om dagen, når skolerne er i gang og efter fyraften, når man kommer hjem til sin bolig. Dette liv giver tryghed for dem, der alene skal igennem området til bus eller tog,” siger borgmesteren.

Publiceret 24 January 2018 09:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV