Bagedyst-Iben flytter sin frisørsalon til Møllestræde

Og nu kan du også købe fyldte chokolader og flødeboller i Iben Devanties frisørsalon

Af
Martin Warming

Martin Warming

Iben Devantie, som mange formentlig kender fra tv-programmet 'Den Store Bagedyst' på DR, er i disse timer i fuld gang med at flytte sin frisørsalon fra Jespervej til Møllestræde i Hillerød centrum.
Der var nemlig ikke længere plads nok i hendes gamle frisørlokaler på Jespervej, og da muligheden for at flytte ind i større lokaler på Møllestræde bød sig, slog hun til med det samme.
“Jeg startede oprindelig i et lillebitte lokale på 15 kvadratmeter ude på Fredskovhellet. For syv år siden flyttede jeg så min salon ud til et lidt større lokale på Jespervej, og nu glæder jeg mig helt vildt til at åbne i de nye lokaler på Møllestræde, hvor der er cirka 100 kvadratmeter,” fortæller Iben Devantie.
Fik du læst: Politiet advarer: Der er falske 1000-kronesedler i omløb
I forbindelse med flytningen har Iben Devantie også valgt et nyt navn til sin frisørsalon, der fremover kommer til at hedde 'Frisør Ibber'.
“Ibber har været mit kælenavn hele mit liv, og jeg synes ikke, det skal være alt for smart eller internationalt. Vi er jo i Hillerød og ikke i New York,” lyder det fra Iben.
Iben Devantie og hendes to kolleger Anja Schytte og Anita Albrecht holder åbningsreception i den nye salon fredag den 12. januar mellem klokken 15 og 18 - og på tirsdag slår frisørsalonen så for alvor dørene op for kunderne.
Det kommer vel næppe som en overraskelse for nogen, at Iben Devantie er rimelig skrap til det der med at bage kager og den slags - og det kommer hendes nye frisørsalon da også til at bære præg af.
“Som noget nyt kan man købe hjemmelavede fyldte chokolader og flødeboller i salonen. Jeg ved godt, at det er en lidt sjov kombination, men jeg elsker jo mit arbejde som frisør, men jeg er også rigtig glad for min hobby, så hvorfor ikke kombinere de to ting,” lyder det fra Iben Devantie.
Alle er velkomne til at kigge forbi til åbningsreceptionen i 'Frisør Ibber' på Møllestræde 3C fredag mellem klokken 15 og 18.

Publiceret 11 January 2018 15:00

SENESTE TV