To mænd sigtet for spirituskørsel efter ulykke på Harløsevej:

Vil ikke ud med, hvem der kørte bilen

Se flere fotos og video på Localeyes.dk

Hvem, der kørte bilen under et solouheld på Harløsevej tirsdag aften, stod onsdag formiddag endnu ikke klart.
Da politiet nåede frem til ulykken, hævdede to mænd, som havde siddet i bilen, nemlig begge, at den anden havde siddet bag rattet.
Ulykken skete omkring klokken 21.51 tirsdag aften, oplyser Nordsjællands Politi. Da kørte en bilist ad Harløsevej mod vest, men mistede herredømmet over bilen og kørte ind i en hæk og en lygtepæl ud for nummer 288A.
Da den første patrulje kom frem, var både en 21-årig mand fra Frederiksværk og en 18-årig mand fra Skævinge trådt ud af bilen, og de to kom med forskellige forklaringer om, hvem der har kørt bilen.
De blev derfor begge sigtet for spirituskørsel og fik taget blodprøver. Resultatet af prøverne var endnu ikke klar ved politipressemødet onsdag morgen.
Politiet formoder dog på nuværende tidspunkt, at det var den 21-årige, som sad bag rattet.
“Der var en del vidner, blandt andre nogle kammerater, der kørte i en bil bag ved. De skal afhøres under vidneansvar og har jo pligt til at sandheden. Så vi skal nok finde ud af det,” siger politiassistent Søren Roger fra Nordsjællands Politi.
Ingen kom noget til ved ulykken, beretter døgnrapporten, men bilen, en rød Skoda, er blevet totalskadet.
Se flere videoer på localeyes.dk.
OBS: Hillerød Posten er fredag blevet ringet op af manden, som kørte bilen - den 21-årige mand fra Frederiksværk. Han fortæller, at han med den samme på aftenen fortalte politiet, at det var ham, der kørte bilen. Redaktionen

null

Publiceret 03 January 2018 10:00

SENESTE TV