Politiet:

Rolig nytårsnat i Hillerød

En containerbrand, punkterede dæk og villaindbrud er blandt anmeldelserne fra nytårsnatten, som forløb relativt rolig i Hillerød, meddeler politiet

Det har været en relativt rolig nytårsnat for politiet i Hillerød Kommune.
Det oplyser politikommissær Morten Riisager fra Nordsjællands Politi til Hillerød Posten.
Politiet modtog mange anmeldelser om folk, der skød fyrværkeri af, berusede folk, der festede, hunde uden halsbånd og snor og deslige, men intet af alvorlig grad, siger han.
Fik du læst: Mand overfaldet i tunnel: "De troede, jeg smed et kanonslag efter dem"

Dæk punkteret

En bil, der var parkeret på Campus-grunden på Carlsbergvej, har fået punkeret to dæk i venstre side. Det er en sølvgrå BMW, som har fået stoppet en spids genstand ind i de to dæk på et tidspunkt mellem søndag klokken 20 og mandag klokken 14.30, beretter politiets døgnrapport.
Der er også anmeldt et indbrud i en villa på Gl. Frederiksborgvej i Ny Hammersholt. Det er sket mellem klokken 17.40 og 23.10 nytårsaften. Der er brudt et vindue op, og villaen er gennemrodet. Men der er endnu intet overblik over, hvad der er stjålet, oplyser politiet.

Brand i Skævinge

Nytårsaften fik politiet en anmeldelse om en brand kokken 17.21 i det gamle lægehus på Ny Harløsevej i Skævinge. Her var en ild i en container så kraftig, at den fik fat i et tagudhænget. Der skete en del skader på ejendommen, oplyser døgnrapporten. Fyrværkeri kan have startet ildebranden.
Nytårsnat klokken 1.30 var der også ild i en skraldespand i Slotsgade.
Beredskabet blev desuden kaldt ud til brandalarm, som var gået i gang i forbindelse med madlavning på Strøvej.
Ifølge sn.dk rykkede Frederiksborg Brand og Redning i alt ud 16 gange på nytårsnatten i seks kommuner, de dækker, nemlig Egedal, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs og Hillerød.

74 fyrværkeriskader

Der har i alt været 74 mennesker, som fik fyrværkeriskader i Region Hovedstaden, skriver dr.dk, som har kigget på en opgørelse fra Den Præhospitale Virksomhed i Region Nordjylland, der har samlet tal ind fra hele landet.
Der var i alt 470 opkald til 112 og 487 udrykninger på nytårsnatten i Region Hovedstaden.
Ud af de 74 fyrværkeriskader er der 22 øjenskader og 19 håndskader.

null

Publiceret 02 January 2018 11:30

SENESTE TV