Fodboldskole:

Futsal, street og sjov i juleferien

Piger og drenge mellem 7 og 12 år inviteres med på tredages fodboldskole med topspillere som trænere

Af
Martin Warming

Martin Warming

Der er slet ingen grund til at hænge foran fjerneren eller computeren hele juleferien. Børn mellem 7 og 12 år inviteres nemlig til at deltage i en tredages fodboldskole med to stortalenter som trænere.
Fik du læst: endnu et afslag til ny Netto-butik
Fodboldskolen afholdes i henholdsvis Sophienborgskolens hal og Street-Lab fra onsdag den 27. december til og med fredag den 29. december. De første to dage, der finder sted i Sophienborgskolens hal, skal deltagerne træne og spille futsal, og den sidste dag foregår træningen i Street-Lab på Milnersvej, hvor der står streetsoccer og panna på programmet.


Unge stortalenter

Det er de to unge stortalenter Benjamin Bennett-Larsen og Josefine Hasbo, der står for træningen. Benjamin Bennett-Larsen spiller til daglig i Levante UD i Spanien, og han er uddannet futsalinstruktør.
Benjamin er gammel hillerøddreng, og han har boet det meste af sit liv i Sigerslevøster og trådt sine fodboldmæssige børnesko i først Gørløse SI og siden HGI Hillerød. Han har desuden gået på Kontiki-skolen hele sin folkeskoletid, og har sine bedste venner og familie boende i Hillerød. Derudover er han DGI Nordsjællands yngste fodbold- og gadeidrætsinstruktør og har undervist i både futsal, panna og græsfodbold, da han boede i Danmark. Han blev hentet til La Liga klubben Levante UDs ungdomsakademi i januar 2017. 
Josefine Hasbo er ungdomslandsholdspiller og spiller til daglig BSF. Josefine har på lignende vis være brugt som instruktør, siden hun var ganske ung på fodbold- og futsalskoler i og omkring Hørsholm, hvor hun bor.
Fodboldskolen, der er for både piger og drenge, starter alle tre dage klokken 9 og slutter klokken 15. Læs mere om futsal og streetskolen her: www.dgi.dk/201718406405

Publiceret 20 December 2017 16:30

SENESTE TV