Se beløbet:

Håndbold-klubber modtog overskud fra Big Fat Snake-koncert

Anders Blichfeldt overrakte tirsdag aften en stor check til Hillerød håndboldklub og Nordsjælland Håndbold

Af
Martin Warming

Martin Warming

Hillerød Håndboldklub og Nordsjælland Håndbold fik her til aften overrakt en stor check af Big Fat Snake.
Pengene stammer fra støttekoncerten med Big Fat Snake i FrederiksborgCentret i starten af november, der endnu engang endte ud med et flot resultat rent økonomisk.
Koncerten med Big Fat Snake, der blev afholdt på J-dag, gav et imponerende flot resultat. Overskuddet blev således 239.698 kroner, som deles ligeligt mellem Hillerød Håndboldklub og Nordsjælland Håndbold.
Læs også: Se billederne: Forrygende 'halbal' med Big Fat Snake
“Stemningen til J-dagskoncerterne i Hillerød er altid noget helt særligt, og i år var ingen undtagelse. Og så er det rart at kunne være med til at støtte håndbolden i Hillerød og Nordsjælland på denne måde,” siger Anders Blichfeldt, der er forsanger Big Fat Snake, i en pressemeddelelse fra de to håndboldklubber.
Overskuddet fra årets støttekoncert med Big Fat Snake blev en smule større end sidste år.
“Det er som om, at hele byen har gjort sig klar til fest og koncert. Big Fat Snake og publikum var i topform, og de skabte sammen en fantastisk aften. Vi er meget tilfredse med den fornemme julegave fra Big Fat Snake til Håndbolden,” lyder det fra Kenny Brendstrup fra arrangørgruppen.
Læs også: Anne Linnet giver koncert i Hillerød
Hillerød Håndboldklub er selvfølgelig også meget glade for den tidlige julegave.
“Det er et fornemt bidrag til udviklingen af primært ungdomsarbejdet i vores klub,” siger Kenneth Nielsen, der er formand i Hillerød Håndboldklub.
De mange penge blev overrakt til de to håndboldklubber tirsdag aften i forbindelse med håndboldkampen mellem Nordsjælland og Aalborg i FrederiksborgCentret i Hillerød.

Det var 8. gang, Big Fat Snake gav 'julekoncert' i FrederiksborgCentret. Foto: Martin Warming

Det var 8. gang, Big Fat Snake gav 'julekoncert' i FrederiksborgCentret. Foto: Martin Warming

Støttekoncerten

140 frivillige fra Hillerød Håndboldklub hjalp til koncerten, hvor der var 2.800 gæster. Støttekoncerten foregik på J-dag den 3. november i FrederiksborgCentret i Hillerød.

Publiceret 12 December 2017 19:15

SENESTE TV