Efterlysning:

Pensionister søges til badminton

Hillerød Badminton Klubs pensionistafdeling efterlyser flere i alderen +60 år til en omgang badminton og socialsamvær over en kop kaffe

Af
Af Claus Beyer

I Hillerød Badmintons pensionistafdeling summer det af hygge og en afslappet atmosfære. Selvom der bliver kæmpet hårdt om hver enkelt point på alle baner i badmintonhallen, så er der også masser af plads til nogle friske bemærkninger og masser af grin.
43 spillere er samlet hver torsdag formiddag mellem klokken 10 til 12, hvor der bliver spillet masser af doublekampe og efterfølgende bliver der hygget i den klubbens café med lidt kaffe og et stykke brød, hvor det sociale sammenhold for alvor blomstrer.
To af afdelingens bestyrelsesmedlemmer tager i mod og byder Hillerød Posten velkommen. Det er 83-årige Henning Hansen og den noget yngre Erik Togeby. Henning er formand og samtidig alderspræsident i afdeling, men fortsat aktiv på banen og har været det igennem godt 60 år.

Fik du læst: "Sig glædelig jul til Kvindekrisecentret i Hillerød"

”Jeg startede egentlig som fodboldspiller, men en skade satte en stopper for den karriere. Da jeg som ung mand flyttede til Hillerød, så blev det badmintonsporten der fangede mig og det har jeg holdt ved lige siden. Jeg startede lige sent nok til at blive rigtig god, men både jeg og familien, børn og børnebørn, har haft stor glæde af spillet med den lille fjerbold. Derfor vil jeg også gerne opfordre andre pensionister til at komme ned i badmintonhallen, hvor vi spiller hver torsdag. Vi har plads til både mænd og kvinder, og man behøver absolut ikke at en haj til spillet – alle er velkomne og vi tager godt i mod alle. Vi byder på godt kammeratskab, god motion og masser af socialt samvær – og så er der selvfølgelig gratis fjerbolde, kaffe og brød,” fortæller Henning Hansen og Erik Togeby supplerer:
”Vi har i mange år haft venteliste, men det har vi ikke mere. Det eneste krav der er, det er at alderen er +60 år. Vi spiller hver torsdag året rundt. Vi har også muligheden for at komme hver mandag mellem klokken 9 til 12, hvis man gerne vil spille endnu mere badminton. Dertil har vi tre interne turneringer hvert år og så deltager vi også med cirka 15-20 spillere til årets 'Ældre Træf', der bliver arrangeret af DGI Nordsjælland. Her samles cirka 150 badmintonspillere fra hele Nordsjælland tre gange om året og spiller turnering – vi slutter selvfølgelig hver gang af med en bid brød og hygge.”
”Hvis man er interesseret i at spille badminton sammen med os hver torsdag, så er man velkommen til at ringe til mig på telefonnummer 48243292,” fortæller Henning Hansen og man er også velkommen til at skrive til Erik Togeby på mail: erik.togeby@gmail.com.
Til september i 2018 kan pensionistafdelingen i Hillerød Badminton Klub fejre 20 års jubilæum.

Pensionistafdelings formand, Henning Hansen (TH) sammen med bestyrelsesmedlem Erik Togeby, håber at flere i alderen +60 år vil hygge sig sammen med de øvrige aktive pensionister i klubben. Alle er velkomne og Henning og Erik lover, at der vil blive taget godt i mod alle. Foto: Claus Beyer

Pensionistafdelings formand, Henning Hansen (TH) sammen med bestyrelsesmedlem Erik Togeby, håber at flere i alderen +60 år vil hygge sig sammen med de øvrige aktive pensionister i klubben. Alle er velkomne og Henning og Erik lover, at der vil blive taget godt i mod alle. Foto: Claus Beyer

Publiceret 07 December 2017 16:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV