Den nye hjemmeside om Hillerød har adressen www.hillerød.nu. Arkivfoto

Den nye hjemmeside om Hillerød har adressen www.hillerød.nu. Arkivfoto

I dag får Hillerød en ny hjemmeside

Hillerød ByForum står bag hjemmesiden hillerød.nu, hvor du kan finde informationer om, hvad der sker i byen

Hillerød får i dag (fredag den 1. december) klokken 10 en helt ny hjemmeside. Den har adressen Hillerød.nu og er Hillerøds nye online platform, hvor man kan finde information om det, der sker i byen inden for Hillerød Shopping, caféer og restauranter, sundhed og sådgivning, oplevelser og nyheder.
Læs også: Borgmesteren: "SlotsArkaderne gør Hillerød til en attraktiv handelsby"
“Uanset om man skal shoppe eller spise, til koncert eller på museum, i banken eller til frisøren, kan man på www.Hillerød.nu få hjælp til at finde vej og informationer til en god tur til Hillerød.
Man kan samle alle sine favoritter (events, butikker, restauranter og museer) under 'Min side' ved at klikke på det lille hjerte ved de enkelte artikler. På den måde kan man nemt finde dem frem igen til senere brug – man skal blot logge sig ind med sin Facebookprofil, første gang man besøger 'Min side',” skriver Hillerød ByForum, der står bag den nye hjemmeside, i en pressemeddelelse.
Der er også information om parkering i Hillerød, toiletter i bymidten, Hillerøds busser og toge og mange andre praktiske oplysninger og informationer.
Fik du læst: Hjemmeplejen glemte 86-årige Ole en hel weekend
Hjemmesiden er lavet efter princippet 'mobile first', hvilket betyder, at det skal være nemt at bruge den fra sin smartphone, som man jo for det meste har på sig. Man kan for eksempel stå på Torvet i Hillerød og har brug for inspiration, og med Hillerød.nu er det nemt på sin telefon at finde en oversigt over, hvad der sker netop nu i Hillerød, og hvilke caféer, butikker og kulturinstitutioner, der har åbent.
Hillerød ByForum står bag idéen om Hillerød.nu. Hillerød ByForum er et offentligt-privat samarbejde, hvor man ud fra et fælles ejerskab udvikler, drifter og finansierer projekter i bymidten i Hillerød.
Det er lokale webudviklere, Ikonet.dk og Lars B Grafisk Design, der har skabt Hillerød.nu for Hillerød ByForum fra deres kontor i Helsingørsgade. Til at varetage den daglige drift af Hillerød.nu har Hillerød ByForum ansat kommunikationskonsulent Tanja Sørensen.
mw

Publiceret 01 December 2017 07:00

SENESTE TV