Erhverv:

Franchiser fra Hillerød styrer Sjællands Bonusstationer

René Olesen er blevet Bonuspartner og ser efter 24 tanke

58-årige René Olesen fra Hillerød er ny partner i lavpriskæden Bonus. Som én af fire partnere i Bonus har det siden 1. maj været Renés ansvar at føre tilsyn med 24 tankstationer fordelt over hele Sjælland, Lolland og Falster. Med flere besøg om ugen på alle stationer bliver det til mere end 9.000 kilomenter på landevejen hver måned og over 100.000 kilometer om året for René. Men han trives i jobbet og elsker fleksibiliteten ved selv at kunne tilrettelægge sin alsidige arbejdsdag:
“Det er det perfekte job for mig. Har jeg lyst til at starte klokken otte eller 10, kan jeg gøre det. Eller klokken fire om morgenen, hvis det passer mig. Jeg elsker friheden og fleksibiliteten, og at jeg selv kan bestemme, hvad jeg vil gøre hvornår,” siger René Olesen i en pressemeddelelse.

Franchisetager

René Olesen har indgået en franchiselignende aftale med Uno-X Danmark A/S, som ejer og driver Bonus. Som franchisetager afhænger Renés løn blandt andet af, hvor godt det går for stationerne i hans distrikt. Det giver ekstra blod på tanden, mener René:
“Jeg kan ikke påvirke salget direkte, men gør jeg ikke mit arbejde godt nok, vil stationerne fremstå sjuskede og beskidte, og så risikerer vi, at folk finder et andet sted at tanke. Samtidig kan jeg gøre lidt for at holde stationens omkostninger nede ved at vedligeholde og reparere de tekniske installationer. Mine stationer skal så vidt muligt skinne og være indbydende. Sådan kan jeg gøre en forskel for kunderne og faktisk også for min egen løn,” siger René Olesen.
Gennem 29 år var René i TDC. Først i betjentstuen, siden som forvaltningschef for afdelingen. I fritiden sørgede René blandt andet for catering til store rockkoncerter på Gentofte Stadion. Efter tiden hos TDC var René en tur hos Cleantech, der fører tilsyn med tankstationers vaskehaller.
For fem år siden kom René så til Uno-X, hvor han fik arbejde som tilsynsførende for 10 Uno-X stationer. Da Uno-X i efteråret 2016 delte Uno-X op i to kæder og etablerede Bonus, blev René forfremmet med ansvar for alle Bonusstationer på Sjælland.

Publiceret 25 November 2017 20:00

SENESTE TV