Workshop i Frivilligcentret:

Gør plads til flere i fællesskabet

Så er der workshop i frivilligcentret, der skal skabe mere mangfoldighed

Frivilligcenter Hillerød inviterer til workshop i Frivilligcenter Hillerød 27. november klokken 17 til 20. Workshoppen er en del af et projekt, der skal bidrage til at skabe et mere mangfoldigt foreningsliv. Målet er, at flere mennesker med handicap eller psykisk sårbarhed også bidrager aktivt til foreningsfællesskabet med deres ressourcer og personlige engagement.
Erfaringen viser nemlig, at personer, der er engageret som aktive frivillige, oplever at blive inkluderet i sociale fællesskaber, hvor man kan udvikle sig personligt og fagligt samt styrke sit netværk, hvilket bidrager til øget livskvalitet.
Den første aktivitet i projektet er altså denne workshop, som er for foreningsrepræsentanter fra foreningslivet bredt i Hillerød, hvor der sættes fokus på: Hvordan kan jeres forening skabe rum til, at mennesker med et handicap eller psykisk sårbarhed også kan bidrage og blive en aktiv del af foreningsfællesskabet?
“På workshoppen vil vi blandt andet arbejde med: Hvordan kan vi arbejde med at skabe plads til, at flere bidrager aktivt - og på forskellige måder? Hvordan kan foreninger samarbejde indbyrdes, så medlemmernes ressourcer kommer i spil til fælles glæde? Og hvordan når vi passive medlemmer eller mennesker uden for foreningslivet, så de bliver opmærksomme på, at der også er plads til dem og behov for deres indsats i foreningsfællesskabet?” Det skriver Frivilligcenter Hillerød i en pressemeddelelse.

Tilmelding

Er man engageret i en forening og interesseret i at skabe gode forhold for deltagelse for handicappede og psykisk sårbare i foreningen, så er denne workshop en god hjælp.
For tilmelding eller mere information kontakt: Projektkoordinator Mahasiah Rasmusen på mr@frivilligcenter-hillerod.dk eller tlf. 48 24 19 07.
Man kan læse mere om arrangementet på friviligcenter-hillerod.dk.

Publiceret 24 November 2017 05:00