Så er valget skudt i gang - husk at stemme

Af
Martin Warming

Martin Warming

Så er det i dag, vælgerne i Hillerød skal afgøre, hvem der skal sidde i byrådet - og ikke mindst på borgmesterposten - de næste fire år. 
Selve valget blev skudt i gang klokken 8, og de 14 valgsteder, der er rundt omkring i Hillerød Kommune, lukker først i aften klokken 20. Så der er ingen undskyldning for ikke at lægge vejen forbi stemmeboksen i løbet af dagen. For din stemme betyder noget. Selvfølgelig gør den det. 
I Hillerød er der over 100 kandidater at stemme på fra 11 forskellige partier. Klik her og se samtlige kandidater i Hillerød
På dit valgkort kan du se, hvor du skal stemme - men fortvivl ikke, hvis du ikke har modtaget et valgkort. Du kan stadig afgive din stemme. Du skal blot medbringe noget legitimation. Det kan være pas, kørekort eller sygesikringskort. 
I Hillerød er der i øvrigt 38.809 stemmeberettigede borgere. Ved valget i 2013 endte stemmeprocenten i Hillerød på 76,18.
Hillerød Posten følger slagets gang til den bitre ende. Og det kan godt trække ud, men vi lover at være med hele vejen, så følg med her på hip.dk eller på vores Facebook-side, hvor vi dagen - og formentlig også natten - igennem løbende vil komme med opdateringer fra kommunalvalget. 

Der er næsten 39.000 stemmeberettigede borgere i Hillerød. Foto: Martin Warming

Der er næsten 39.000 stemmeberettigede borgere i Hillerød. Foto: Martin Warming

null

Publiceret 21 November 2017 09:01

SENESTE TV