DEBAT:

“Udlicitering af kommunale opgaver”

Af
Af Christian Tobiesen

Margrethevej 16.2 3400 Hillerød

Udlicitering eller det at lægge en opgave i private hænder i stedet for hos kommunen.
En mega fed ide, da der jo så kan spares penge, og penge sparet er jo penge tjent, siger de hos Venstre, men ak, sådan gik det ikke da HedeDanmark fik kontrakt med Vej og Park.
Jo, jo, på papiret ville der kunne spares 5 millioner, øj, det ser da godt ud og lige guf for de liberale tanker, men besparelsen blev på 1 mill., og som private aktører jo gør, er jo selv en af slagsen, så blev den million konverteret til ekstraregninger til kommunen.
Jeg og mit firma er ikke bedre, vi skal jo tjene skillinger sammen, så bestyrelsen bliver glade. Men, og her mit UPS, den går ikke Grandberg, Når selv Tue Tortzen indser manglerne i den indgåede kontrakt og må æde regning på regning, se så syntes jeg opgaven er bedre klaret i kommunalt regi.
Nu må I gerne kalde mig gammeldags, men da var ski da pænere i byen, da jeg voksede op, og da kommunen lavede arbejdet. Vi i Socialdemokratiet vil gerne have en pæn og ren by, så turisterne føler sig velkommen, der kommer jo mellem 300,000 og 500,000 om året, og de smider jo lidt klatskillinger om sig.
De penge vil vi jo gerne, vores forretninger får, så lad den opgave komme tilbage, så vi kan få vores smukke by tilbage.
Så på Tirsdag, så tag lige et smut forbi dit valgsted og sæt dit kryds ved liste A gerne på Kirsten Jensen, vores kommende borgmester.
Husk vi ses derude... i en ren og velholdt by.

Publiceret 20 November 2017 17:30

SENESTE TV