DEBAT:

"Nej, Christina Thorholm – flygtninge er ikke selvforsørgende og i arbejde"

Mette Thiesen, Spidskandidat Nye Borgerlige, Østergade 20, 3400 Hillerød

Det er lodret forkert, når Christina Thorholm fra De Radikale glæder sig over, at 138 flygtninge i Hillerød Kommune er kommet i job. Thorholm fortæller nemlig ikke, at de reelt ikke er selvforsøgende. De er enten i virksomhedspraktik, i løntilskud, i nytteindsats, under uddannelse, under opkvalificering eller ved at modtage danskundervisning. Alt sammen betalt af skatteborgerne.
Skattekroner, der tages fra den nære velfærd: Vores daginstitutioner, skoler, ældrepleje, infrastruktur og natur. Det er simpelthen forkasteligt, at Thorholm betragter dette som en sejr og bilder vælgerne ind, at flygtningene/immigranterne er selvforsøgende, går på arbejde og betaler skat. Det er simpelthen ikke korrekt!
I Nye Borgerlige mener vi, at integration er et personligt ansvar. Det er ikke noget, de danske skatteborgere skal betale for. Vi skal droppe de virkningsløse integrationsprojekter, hvor sociale viceværter agerer babysittere, og konsulenter hjælper fuldt arbejdsdygtige unge mænd. I stedet skal vi stille krav og bruge pengene på langt mere fornuftige ting: Vores skoler, ældrepleje, dagtilbud, infrastruktur, natur og tryghed for borgerne i Hillerød Kommune.
Der er brug for Nye Borgerlige!

Publiceret 19 November 2017 18:24

SENESTE TV