DEBAT:

“Trafikproblemer på Skævingevej/Meløsevej”

Af
Af Sven Lynge Byrådskandidat for Venstre Tvedåsvej 3

Skævinge

På vælgermødet på Arresøhus tirsdag aften, påpegede flere af borgerne de store trafikproblemer der er på hhv. Skævingevej og Meløsevej.
Der køres for stærkt på begge veje, med gentagne trafikuheld til følge. Biler havner gang på gang i folks respektive haver - og det er selvfølgelig ikke i orden.
Flere slår på at hastigheden skal ned - gerne til 40 km./timen. Men det problem er ikke så enkelt at løse. Det er ikke kun en kommunal opgave, men her skal politiet ind over for at give tilladelse. Og her tager ting som bekendt tid.
Men jeg kan kun være enig med de klagerne. Problemerne er store, og problemet er ikke kun hastigheden. Også den tunge trafik på disse veje er et kæmpeproblem.
Jeg bor selv i St. Lyngby, og når 2 lastbiler skal passere hinanden på Skævingevej er den ene ofte nødt til at trække ind og holde stille, for at den anden kan passere. Der er også røget adskillige sidespejle ved passage, eller fælge ødelagt ved “nærkontakt” med kantstene.
Problemerne er så store, at de SKAL løses. Her er en konkret opgave til de nye folkevalgte. Måske er indsnævrings-chikaner en god midlertidig løsning?

Publiceret 19 November 2017 14:00

SENESTE TV