DEBAT:

"Hvor er Kirsten Jensen?"

Af
Af Ruth Nissen

Ridehusvej 16

3400 Hillerød

Jeg har aldrig været partipolitisk engageret, men tænkte, at jeg, som pensionist, måtte finde ud af, hvad KV17 drejer sig om.
Jeg tog til valgmøde i Nødebo, hvor Kirsten Jensen tilkendegav, at folk, der kommer på plejehjem, alligevel “er grøntsager” = min oplevelse af, hvad der blev sagt, men selvfølgelig med andre ord.
Det næste vælgermøde jeg overværede var Ullerødgruppen, hvor Kirsten Jensen havde sendt en “soldat”, der var så usikker, at jeg ikke havde lyst til at stille et konkret spørgsmål til om Kirsten Jensens holdning.
D.d. (17/11, red.) tog jeg til Skævinge for at stille mit spørgsmål, men igen var Kirsten Jensen ikke på podiet sammen med de andre spidskandidater. I min frustration stillede jeg spørgsmålet til Kirsten Jensens “soldat” = Susanne Due Kristensen, der vævende forklarede, at Kirsten Jensen gik til mange møder. Alle de andre spidskandidater var repræsenteret!
Jeg har fra andre (der har været andre steder) fået at vide, at Kirsten Jensen heller ikke har været i panelet hverken i Alsønderup, på Arresøhus eller i Frederiksborgcentret. Og altså heller ikke i Skævinge. De andre spidskandidater tør dog godt møde os vælgere, der gerne vil kende dem nærmere.
Er det mon en socialdemokratisk strategi, at Kirsten Jensens soldater skal læse op af medbragte papirer, og ikke kan give præcise svar på, hvad Kirsten Jensen har tænkt sig. Skal hun bare lade soldaterne tage skraldet, og så selv sidde tilbage som “den frelsende engel”? Hun er vel borgmesterkandidat? Som vælger synes jeg, at det er rimeligt, at Kirsten Jensen står på mål, som både Klaus Markussen og Dorte Meldgaard gør.
Hvem kan forestille sig et folketingsvalg, hvor en statsministerkandidat ikke møder vælgerne, men konstant sender substitutter. Nej vel.

Svar fra Kirsten Jensen, Socialdemokratiet:

“Jeg har ikke sagt, at borgerne er 'grøntsager', men snarere, at det er sådan i dag, at man er meget svag, før man bliver indstillet til at komme på et af vores plejecentre.
Det har vi talt om på flere møder, og Ruth Nissen kunne have stillet flere spørgsmål til mig, hvis hun havde nået at komme til et af de andre vælgermøder, hvor jeg var med i panelet eller i salen.
Vi har valgt at deles om paneldeltagelsen på vælgermøderne i Socialdemokratiet, så vælgerne også kan møde nogle af vores andre dygtige og engagerede kandidater.
Med venlig hilsen
Kirsten Jensen”

Publiceret 18 November 2017 04:00

SENESTE TV