DEBAT:

“Grundejere, der har separatkloakeret under tvang, skal kompenseres”

Af
Af Mette Thiesen

spidskandidat for Nye Borgerlige

Østergade 20 3400 Hillerød

Når en beslutning har været uretfærdig, skal der selvfølgelig kompenseres for tab.
Her skal kommunen være en medspiller og ikke en modspiller. Således forholder det sig også mht. de boligejere, der allerede har separatkloakeret i blandt andet østbyen. De skal selvfølgelig kompenseres for deres tab, når beslutningen heldigvis er omgjort og tilslutningen er frivillig.
Tidligere har vi set sager, hvor det har været ”manden mod systemet” – eks. ved ekspropriationerne på Milnersvej . Forhåbentlig kommer vi ikke dertil, hvor kommunen skal slæbes i retten i denne sag, men kan blive enige om, at det eneste retfærdige er at kompensere de boligejere, der blot fulgte kommunens anvisninger og separerede spildevand fra regnvand i den tro, at det var en pligt.
Den nye spildevandsplan skal selvfølgelig også være præget af frivillighed! Nye Borgerlige kommer aldrig til at stemme for en plan, der tvinger folk fra hus og hjem som den tidligere gjorde. Det vil jeg garantere. Samtidig vil vi kæmpe for at sikre, at retfærdigheden for de berørte husejere, der allerede har separatkloakeret, kompenseres.
Det er almindelig ordentlighed og sund fornuft!

Publiceret 17 November 2017 14:00

SENESTE TV