DEBAT:

“Fake news?”

Af
Af Peter Ingemann Bentsen Byrådskandidat liste C

Granbakken 51

Hillerød

Alle partier vil meget gerne i den kommende periode have et byråd, som arbejder bredt, underforstået at det ikke er sket i indeværende byrådsperiode. Fakta er, at op mod 95 % af alle sager, som kommer i byrådet, vedtages på basis af et bredt flertal. Det er således ikke en vanskelig opgave.
Idrætten er ikke helt holdt op med at juble over ”idrætsmillionen”, som blev til en 4 *kr. 250.000, fordi den var givet for den kommende 4 års periode. Desværre må vi nok skuffe idrætslederne, for fakta er, at det er en eventpulje, som principielt kan søges af alle.
En af vores forretninger i centrum er begyndt at juble på Facebook over 2 timers gratis parkering i centrum, men fakta er, at der er sat et beløb på kr. 2,6 mio., som ganske rigtigt svarer til fri parkering i 1 time på kommunens p-pladser som det nye Byrådet efter indstilling fra det nye Byforum skal finde den eksakte anvendelse for i forbindelse med P-forholdene i centrum.
Konservative vil indgå i det samarbejde hvor de kan få mest mulig konservativ politik gennemført. Det skylder vi de konservative vælgere.
Så håber jeg, misforståelserne er rettet!

Publiceret 13 November 2017 05:00

SENESTE TV