Syng, spis og snak politik på Grundtvigs Højskole

Første arrangement er 15. november med regionsrådskandidater

Det Danmark, der synger sammen, hører sammen. Sådan lyder sloganet for Højskolernes nye pilotprojekt 'Syng, spis og snak', der er blevet realiseret med Støtte fra Nordea-fonden.
Projektet går i al sin enkelhed ud på at sprede glæde ved fællessang kombineret med fællesspisning, hvor alle er velkomne.
Det sker gennem forskellige arrangementer på ti højskoler landet over de to næste år, hvoraf Grundtvigs Højskole er en af dem.
Ved arrangementerne danner fællessangen rammen om det kulturelle møde mellem mennesker fra alle dele af samfundet med intention om at inspirere flere til at synge sammen – i foreninger, i hjemmet og på arbejdspladser.

Syng, spis og snak med regionen

Første udgave af 'Syng, spis og snak' på Grundtvigs Højskole, ud af otte over de to kommende år, løber af stablen onsdag 15. november kl. 17.30 – 20.30.
Og i anledningen af det forestående regionrådsvalg bliver dette en særudgave, hvor flere regionsrådskandidater er inviteret til at synge, spise og snakke.
Efterfølgende vil fem kandidater fra regionsrådet stille op til debat med Palle Høi, chefredaktør for Frederiksborg Amts Avis, som ordstyrer. Kandidaterne er: Regionsrådsformand, Sophie Hæstorp Andersen fra Socialdemokratiet, regionsrådsmedlem Anne Ehrenreich for Venstre, Peter Westermann, tidligere folketingsmedlem og næstformand for SF, Per Tærsbøl, regionsrådsmedlem og tidl. borgmester i Helsingør for Konservative, Pernille Schnoor, folketingsmedlem for Alternativet.

Hvor skal krydset sættes?

Gennem sang kombineret med debat og de gode rammer på højskolerne over et godt måltid er det målet at skabe rum for, at mennesker kan mødes, finde og genfinde hinanden og de vigtige fællesskaber. Og måske endda komme lidt tættere på at beslutte, hvor krydset skal sættes til regionrådsvalget 21. november
Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.
gs

Publiceret 13 November 2017 07:00

SENESTE TV