Radikale inviterer til pandekager og politik på Torvet

På lørdag 18. november kl. 13-14 er der gratis pandekager på torvet i Hillerød serveret af det radikale folketingsmedlem Martin Lidegaard, der er i byen for at diskutere skole- og dagtilbud i Hillerød med alle interesserede.
Radikale Venstre i Hillerød har inviteret Martin Lidegaard til at tale med lokale vælgere om, hvad der optager dem op til den kommende valgkamp.
'Er det rammerne, indholdet eller økonomien, der gør den største forskel for vores børn,' vil Martin Lidegaard og Hillerøds radikale spørge de fremmødte. De håber på mange gode debatter på torvet over lune pandekager.
Der vil samtidig være anledning til at stille spørgsmål til Radikale ideer og ønsker til børne- og ungepolitik i Hillerød.
“Radikale Venstre i Hillerød går til valg på, at give byens børn den bedste start i livet både i forhold til dagtilbud og skoler. Derfor vil vi meget gerne høre om erfaringer, idéer og ønsker fra byens borgere på området,” udtaler byrådsmedlem Christina Thorholm (R) i en pressemeddelelse. jesl

Publiceret 13 November 2017 17:00

SENESTE TV