Lokalråd kræver skarpe svar på Skævinge Kro

Stiller spørgsmål til politikerne ved valgmødet 16. november

Skævinge Lokalråd holder vælgermøde på Skævinge Kro torsdag 16. november kl. 19.
Her vil partierne blandt andet helt skarpt komme til at afgive svar på, om:
- De vil støtte, at de 90 ejendomme i Skævinge, der har fået påbud om separatkloakering, får ophævet deres påbud, og at separatkloakering bliver frivilligt?
- De vil sikre indsatsen for bedre trafiksikkerhed i Skævinge inden for de kommende 12 måneder? (Skævinge vokser, og trafiksikkerheds-indsatsen kræver handling nu.)
- De vil medvirke til en opdatering af Skævinges bymidteplan, der reelt stammer tilbage fra 2005 og ikke er blevet ajourført? Kan man virkelig ukritisk arbejde med en 12 år gammel plan?
- De vil sikre midler til nødvendige faciliteter på skoler, institutioner, idrætsanlæg, kulturelle anlæg og forhold for de ældre i takt med den væsentlige vækst, som alle forventer i de kommende år i Skævinge? Som tidligere kommunecenter og nuværende sekundært kommunecenter må det forventes, at der også er fokus på netop dén del af kommunen, eller hvad mener dit parti?

Oplæg og debat

Der vil være oplæg fra kandidaterne og efterfølgende debat med tilhørerne. Aftenens ordstyrer vil være Skævinges tidligere borgmester Ole Roed Jakobsen.
“Hillerød kommune består af mange lokalsamfund, og alt drejer sig ikke bare om Hillerød Bymidte. Vi udvikler os år efter år, og i Skævinge byder vi hvert år velkommen til mange nye borgere – det tror jeg, politikerne glemmer, og så kommer hovsa-løsningerne, hvor der kun lappes huller uden de store visioner,” udtaler formanden for lokalrådet Bernt Salzwedell i en pressemeddelelse.
“Det dur ikke – så det er spændende, hvilke visioner politikerne har for Skævinge,” tilføjer han.
Man kan læse mere på facebooksiderne 'Skævinge - ordet er dit', 'Dit Skævinge' og 'Skævinge Lokalråd' samt på lokalrådets hjemmeside www.skaevinge.dk.jesl

Publiceret 13 November 2017 08:00

SENESTE TV