DEBAT:

“Digital infrastruktur øger konkurrenceevnen”

Af
Af Annette Rieva

kandidat for Venstre

Pibe Møllevej 16

Alsønderup

Digital infrastruktur er et absolut must for, at skabe vækst og udvikling for erhvervsdrivende. Flere steder i hele Hillerød er internetforbindelsen utidssvarende, hvilket gør at digitalt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere vanskeliggøres, blandt andet fordi det bliver for ressourcekrævende.
Erhvervsdrivende er ramt af den manglende udbygning af den digitale infrastruktur, som ses som en hæmsko for vækst, ikke mindst i forhold til fri konkurrence og i at følge med markedsudviklingen. Det er for eksempel svært udfordrende, at drive en medievirksomhed, IT-virksomhed eller tilsvarende i de områder, hvor forbindelsen er både ustabil og langsom.
Den utidssvarende internetforbindelse kan i sidste ende medføre at Hillerød kommune vælges fra af virksomhederne. Regeringens målsætning er, at vi skal have en digital infrastruktur i verdensklasse - jeg mener kommunen har et medansvar i forhold til at sikre erhvervsdrivende de rette betingelser for at øge deres konkurrenceevne, herunder en tidsvarende og fremtidssikret digital infrastruktur.

Publiceret 12 November 2017 19:00

SENESTE TV