“Glem ikke erhvervslivet”

Af
Af Poul Mose Hansen

byrådskandidat for Venstre Ridehusvej 16

Hillerød

Jeg har efterhånden deltaget i en del vælgermøder. Forståeligt nok handler mange spørgsmål om børn, unge og ældre. Sådan skal det også være.
Dog savner jeg, at vi alle er mere opmærksomme på vores erhvervsliv. Det uanset om det er store, mellemstore eller små virksomheder. Bag alle virksomhederne er der mennesker, der hver dag arbejder for at gøre en forskel. De gør i hverdagen Hillerød stor ære. Nogen gør oven i købet Danmark stor ære.
Vi skal passe på disse virksomheder. Det er indtægter og livsgrundlag for en masse mennesker. Men det er også indtægter for vores fællesskab. De betaler skat, grundskyld, moms osv. Hvorfor er det så lige, at nogen synes, at det er en stor retfærdighed, at de også skal betale en særskat, der hedder dækningsafgift. Bare for at være her. Og hvis de udvider, ja så er takken lige at sende dem en ny regning. Altså en regning på udvikling, på innovation. Ja på foretagsomhed. Og dette ved siden af øgede skatter i øvrigt som følge af den større indtjening mv.
Vi kan ikke afskaffe denne afgift fra den ene dag til den anden. Men vi kan i et nyt borgerligt styret byråd give erhvervslivet et løfte om, at det er vores retning.
Kære vælgere tænk også på erhvervslivet, når I stemmer den 21. november. For erhvervslivet skal gøre vores kommune rigere, så vi kan indfri alle jeres forventninger.

Publiceret 12 November 2017 14:00

SENESTE TV