DEBAT:

"Socialdemokratiet og Venstre må samarbejde om borgmesterposten"

Af
Povl Petersen

Nødebo Skovvænge 1

3480 Fredensborg

En stemme på Kirsten Jensen, S, kan lige så godt ende med, at det igen bliver Dorte Meldgaard som borgmester. Hvis S igen lige mangler et mandat for at få magten, for at videreføre sin blokpolitik, ja, så sker det.
Vi har brug for en visionær borgmester med stor opbakning i befolkningen, en vi kan være stolte af.
Aldrig mere Dorte Meldgaard betyder, at Venstre og Socialdemokratiet må samarbejde om, at det er dem, der bestemmer, hvem der bliver borgmester, og afslutte 12 års ensidig rødt styre. De må sikre en social og økonomisk afbalanceret politik.
Vi har brug for en samarbejdende kommunalt styre. Små partier på rød side, og her mener jeg Tue Tortzen, Ø, har alt for meget magt i forhold til sine mandater og holder alle væk fra den borgerlige fløj.
Dorte Meldgaard lader Tue bestemme det meste. Det er ifølge meningsmålingerne ikke kun Dorte, der bliver straffet. Det kan meget vel også være S og Kirsten, der mister mange stemmer til blå side for at samarbejde om vælgerbedraget.
Støt den demokratiske udvikling og stem på de partier, der af med blokpolitikken, V,I,B,D,O og Å af Povl Petersen Nødebo

Publiceret 10 November 2017 12:36

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV