Politikere kårede det bedste innovationsprojekt

Af
Af Claus Beyer

Med udgangspunkt i en række innovationsprojekter udformet af elever fra fire 2g samfundsfaglige studieretninger på Frederiksborg Gymnasium og HF havde otte kommunalpolitikere fået til opgave at finde det bedste projekt.
Eleverne skulle lokalisere et problem og præsentere et løsningsforslag inden for fire politiske områder, nemlig Folkeskolen, integration, kultur samt miljø og klima.
Fik du læst: Overså lejeaftale: Mobilmaster kommer til at koste kommunen knaster
De otte lokalpolitikere (Klaus Markussen (V), Dorthe Meldgaard (C), Kirsten Jensen (A), Christina Thorholm (B), Michael Juel (Ø), Elisabeth Stieper Tofte (I) og Martin Rask Olsen (K) skulle udvælge den bedste løsning inden for hvert politiske område og herefter udpege en endelig vinder.
Vindergruppen fra 2u vandt på præsentationen af en integrations-app, 'Intervent', der var tænkt som en hjælp med at integrere alle borgere i Hillerød Kommune med blandt andet adgang til kalender, kontakt til mentor og kommunens skoler og idrætsforeninger.
De otte kommunalpolitikere kunne se de videre perspektiver for at en sådan app kunne bruges i forbindelse med kommunens kulturtilbud.

Michael Juel kigger på et løsningsforslag i relation til Posen

Michael Juel kigger på et løsningsforslag i relation til Posen

Publiceret 08 November 2017 13:23

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV