SE BILLEDERNE:

Forrygende ’halbal’ med Big Fat Snake

Præcis klokken 20.59 gik Big Fat Snake på scenen i FrederiksborgCentret foran et veloplagt publikum

Af
Af Claus Beyer

For ottende gang blev der spillet op til en forrygende fest i FrederiksborgCentret af Big Fat Snake. En dejlig tradition og et arrangement, der har til fordel at støtte den lokale håndbold i Hillerød Håndbold og Nordsjælland Håndbold.
Et næsten udsolgt arrangement med cirka 3.000 besøgende, der alle kunne nyde endnu en forrygende koncert med Anders Blichfeldt i front, og festen har i alle årene holdt fast i J-dagen, hvor Tuborg præcis klokken 20.59 åbnede for salget af julebryggen. Som nogle af publikum sagde – ”det er da bare årets bedste halbal – med masser af god musik og snebajere”.

På hjemmebane

Endnu engang var J-dag og Big Fat Snake i Hillerød en god kombination, og igen i år viste Big Fat Snake topform på deres hjemmebane. Og det var ikke kun de lokale, der hyggede sig i FrederiksborgCentret, for igen i år havde arrangørerne indsat tre rockbusser, der kørte fra henholdsvis Helsingør, Hundested og Køge.
Læs også: Så bliver det alligevel jul: Big Fat Snake spiller på hjemmebane
I FredriksborgCentret kunne direktør Carsten Larsen også glæde sig over endnu en vellykket koncert:
”Det gik rigtig godt - det var en fantastisk koncert. Stemning var helt i top, og vi har igen i år fået mange gode tilbagemeldinger. Det er super, at Big Fat Snake holder J-dags-traditionen i Hillerød i hævd, det er jo en byfest. Temaet for koncerten var Christmas Rock, idet bandet spillede et par kendte julehits tilsat masser af rock. Derudover fik bandet blandt andet besøg af Hillerød Rockkor.”

Kommer igen og igen

”I det otte år har opbakningen været stor, og mange af gæsterne kommer igen og igen for at opleve den fantastiske stemning, folkefesten og naturligvis se og høre et af Danmarks bedste livebands,” fortsætter Carsten Larsen, der også glæder sig over, at mange virksomheder bruger koncerten som en slags firmafest eller kundepleje.
”Der var helt udsolgt til vores VIP-arrangement, der startede allerede klokken 19. Her kunne gæsterne nyde en lækker buffet i vores restaurant, og under middagen underholdte Big Fat Snake med tre numre og ønskede alle gæsterne en god koncert. Det var en fantastisk optakt til en god koncert,” slutter Carsten Larsen, der forventer, at man kender overskuddet fra koncerten om cirka 14 dage.

Publiceret 06 November 2017 14:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV