Favrholm Station er rykket et skridt nærmere

Ny skitse viser, hvordan Favrholm Station kan komme til at se ud

Et mere detaljeret forprojekt for den kommende station Favrholm Station er kommet til verden. Her kan man blandt andet se, hvordan den færdige station kan komme til at se ud.
Folketinget traf i 2012 beslutningen om, at der skal etableres en ny station ved Overdrevsvejen i Hillerøds nye bydel Favrholm, som bliver bygget i området omkring det nye hospital i Nordsjælland. Siden er der arbejdet med en detaljering af det første skitseprojekt, som udgjorde grundlaget for Folketingets beslutning.
Fik du læst: "I gamle dage ringede vi bare til forvaltningen"
Det mere detaljerede forprojekt er i fællesskab udarbejdet af parterne Banedanmark, Lokaltog/Movia og Hillerød Kommune. Hermed er der nu bedre grundlag for at bedømme økonomien i stationsprojektet, fortælles det i nyeste udgave af Favrholm-nyhedsbrevet.

Lokalplan næste skridt

Næste skridt på vejen mod en realisering af stationen er udarbejdelsen af en lokalplan, som skal fastlægge de planmæssige rammer for projektet.
Sideløbende skal der udarbejdes et egentligt detailprojekt, der kan danne grundlag for udbud af opgaverne med at opføre den nye station i Favrholm.
Favrholm Station skal stå færdig, når Nyt Hospital Nordsjælland slår dørene op sidst i 2021.


Publiceret 31 October 2017 18:50

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV