Delikattese-leder Tina Sand (i midten) og hendes hold er blevet kåret til landets bedste delikatesse-afdeling i SuperBrugsen. Foto: Martin Warming

Delikattese-leder Tina Sand (i midten) og hendes hold er blevet kåret til landets bedste delikatesse-afdeling i SuperBrugsen. Foto: Martin Warming

SuperBrugsen i Ullerød har landets bedste delikatesse-afdeling

Delikatesse-afdelingen i den lokale SuperBrugsen er den bedste blandt alle landets 250 SuperBrugsen-butikker

Af
Martin Warming

Martin Warming

SuperBrugsen i Ullerød kan bryste sig af at have landets bedste delikatesse-afdeling blandt alle landets 250 SuperBrugsen-butikker.
Delikatesse-afdelingen i den lokale SuperBrugsen er netop blevet kåret til at være landets bedste af sin art, og det glæder selvfølgelig Tina Sand, der er delikatesse-leder.
Fik du læst: CenterRevyen har brug for flere mænd - er det noget for dig?
“Det er da helt vildt, at vi er blevet kåret til landets bedste delikatesse-afdeling. Det er jeg rigtig stolt over, og det var fedt at komme hjem med pokalen til pigerne i butikken. Det er dejligt, at baglandet påskønner den indsats, vi har gjort,” siger Tina Sand, der har været delikatesse-leder i SuperBrugsen i Ullerød i halvandet år.
“Vi har næsten fordoblet omsætningen på halvandet år. Det er selvfølgelig ikke noget, jeg skal tage æren for alene. Det skyldes den indsats, hele holdet har ydet, og de mange nye tiltage, vi har præsenteret for kunderne,” siger Tina Sand.
For at blive årets delikatesse-afdeling i SuperBrugsen skal man leve op til flere kriterier. I kriterierne for at få den fine hæder står der blandt andet, at man skal mestre håndværket, have en dybt og bredt sortiment og udvikle nye og spændende produkter.

Publiceret 30 October 2017 14:00