Indsat tæskede anden indsat med en dåse tun i en sok

60 dages fængsel for at overfalde en anden fange i arresten i Hillerød

En 20-årig indsat i Hillerød Arrest blev forleden dømt skyldig i vold mod en indsat i en anden celle.
Den 20-årige mand var 6. november varetægtsfængslet i celle 18, men havde ifølge domsudskriftet 'et problem' med en anden indsat, som var i en celle på en anden etage.
Den 20-årige tog derfor en dåse med tun fra køleskabet, lagde dåsen i en sok og gik ind i cellen, hvor den anden indsatte lå i sin seng. Han svingede sokken med dåsen flere gange mod den medindsatte, som lå i sin seng, forklarede han i retten.
Fik du læst: Klam og forfalden station: Det er simpelthen for ulækkert

Anden ikke dømt

Bagefter endte de to ude på gangen, hvor den 20-årige sparkede ud efter den anden indsatte.
En anden indsat var med til at gå ind i cellen, viser videodokumentationen, men den 20-årige ville ikke udtale sig om, hvem den anden var, og hvad hans rolle var i sagen. Den anden blev ikke dømt i sagen.

Blodansamlinger

Den anden indsatte mødte ikke op i retten, så man havde ikke noget vidneudsagn fra ham. Men han blev undersøgt efter overfaldet, hvor der blev fundet flere blodansamlinger på hans arme.
Den 20-årige er tidligere dømt for blandt andet overtrædelse af våbenloven og blev i 2016 idømt tre års fængsel. Straffen i denne sag blev fastsat til 60 dages fængsel. Dommen blev afsagt 7. september.

Publiceret 23 October 2017 07:00

SENESTE TV