Elev:

“Nederen” at aflevere mobiltelefonen i timerne

Af
Af Sofie Westring Sørensen

erhvervspraktikant på Hillerød Posten og elev på Gribskolen.

På min skole er det lidt forskelligt, hvad man gør i klasserne. Jeg ved, at i 3. klasse afleverer de telefonen fra om morgenen, til de har fri. I min klasse, 9. klasse, er det meningen, at man skal aflevere den og får den igen i pauserne.
Jeg synes selv, det er en nederen ting at gøre. Altså jeg vil helst have min mobil ved mig. Men det er selvfølgelig smart, så man ikke bliver forstyrret af den, hvilket jeg godt kan blive nogle gange. Man skal nok bare vænne sig til det, og jeg kan godt se fordelen ved det.
Og så i forhold til de små klasser afleverer nogle af klasserne deres telefoner hele dagen, hvilket jeg ikke synes, at skolen har ret til, fordi eleverne har lov at få dem i pauserne. Det er elevernes ejendele.
Jeg tror, at det er bedst kun at aflevere telefoner i timerne. Du bliver ikke forstyrret af telefonerne. Og så synes jeg godt, at man må få telefonerne i ældste klassetrin, hvis man vil høre musik i timerne, fordi nogle bedst kan koncentrere sig med musik i ørerne.
Der kan også være nogle, som føler sig mere koncentreret, når de har deres telefon ved sig, så de ikke tænker på, hvor deres telefon er, og hvad der sker med den.
Ellers kan man bare lægge den ned i sin taske, for så er den jo også væk. Men hvis man ender med at aflevere den i en kasse, er der altid nogle, som ikke har tænkt sig at aflevere dem, eller siger, de ikke har deres mobil med den dag.

null

Publiceret 11 October 2017 09:00

SENESTE TV