Olympisk guldvinder besøgte badmintonklub

Verdensmesteren Carolina Marin dukkede uventet op til træning

Forleden fredag blev en ekstra stor oplevelse for Hillerød Badmintonklubs ungdomsspillere, da den 24-årige spanske badmintonspiller Carolina Marin pludselig dukkede op midt under aftenens ungdomstræning.
Carolina Marin er et af international badmintons største navne med blandt andet to VM-guld, en OL-guld, tre EM-guld og et hav af yderligere titler i sportstasken.
I forbindelse med et privat besøg i Hillerød manglede Carolina Marin et sted at træne og valgte derfor at lægge vejen forbi den lokale klub.
Carolina Marin stillede op til autografskrivning og signerede et stort Yonex-skilt ved bane otte og havde et klart budskab til ungdomsspillerne: ”Keep up the good work”.
Formand Lars Østergaard udtaler: “Det er absolut ikke hver dag, at en verdenstjerne som Carolina Marin vælger at lægge vejen forbi vores klub. Det skyldes nok vores fantastiske faciliteter med en hal udelukkende dedikeret til badminton, og så har vi bare et rigtig godt træningsmiljø i klubben.
“Carolina Marin er et stort idol og en kæmpe inspirator for badmintonspillere i hele verden, så det var en rigtig fed og unik oplevelse, at hun valgte at komme forbi Hillerød Badmintonklub,” afslutter Lars Østergaard.jbe

Publiceret 11 October 2017 18:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV