Modelfoto

Modelfoto

Så er listen klar:

Se hvem der stiller op til valget i Hillerød

Af
Martin Warming

Martin Warming

Onsdag den 21. november skal vi stemme om, hvilke partier og lokalpolitikere, der skal sidde i byrådet i Hillerød de næste fire år.
Mandag var sidste frist for indlevering af kandidatlister, og i Hillerød er der ikke de store overraskelser. I alt 11 partier har meldt sig ind i kampen om de 27 pladser i byrådet. De fleste partier er allerede repræsenteret i byrådet i dag, men der er dog også et par 'nye' spillere med på banen.
Læs også: Lokale politikere opfordrer dig til at stemme: "Der skal være nogen til at tage tæskene, hvis noget går galt"
Det drejer sig om Kristendemokraterne, der stiller op med en enkelt kandidat, Morten Rask Olsen. Fælleslisten har lavet et samarbejde med Enhedslisten og har besluttet, at mange års samarbejde nu bliver til en sammenslutning, og derfor stiller de to partier ved det kommende kommunalvalg op som Enhedslisten - altså liste Ø. Derudover kan man også stemme på Nye Borgerlige ved kommunalvalget i Hillerød. Partiet er dog allerede repræsenteret med en enkelt kandidat i byrådet, da det tidligere konservative byrådsmedlem Mette Thiesen tidligere på året valgte at melde sig ind i Nye Borgerlige og efterfølgende blev valgt til spidskandidat. Endelig stiller Alternativet op med tre kandidater. 
Det parti, der har flest navne på kandidatlisten, er Venstre, der stiller op med hele 27 kandidater. Socialdemokraterne har 20 navne på kandidatlisten, mens Det Konservative Folkeparti stiller op med otte kandidater - heriblandt Hillerøds nuværende borgmester Dorte Meldgaard. 
Klik her og se, hvilke partier og kandidater, der stiller op til kommunalvalget i Hillerød
Stem allerede nu
Selv om den officielle valgdag først er den 21. november, så er det allerede nu muligt at brevstemme. Det kan du gøre på enten Hillerød Rådhus, Hillerød Bibliotek eller Skævinge Bibliotek. For at brevstemme skal du medbringe legitimation i form af pas, kørekort eller sundhedskort (det gule kort).
Alle kan brevstemme i perioden fra i dag tirsdag den 10. oktober til fredag den 17. november klokken 16.00.

null

Publiceret 10 October 2017 10:11