377 boksere indtager Hillerød i weekenden

Hillerød Sports klub, HSK, slår i den kommende weekend dørene op for HSK BOX CUP 2017 i Frederiksborgcentret 
377 boksere fra 82 klubber fra 11 forskellige nationer har meldt sig til årets turnering.
"Vi glæder os til at slå dørene op på lørdag. Hele vores forening har knoklet i månedsvis på at få turneringen på sporet, og vi glæder os nu til at kunne byde publikum velkommen til et boksebrag," siger klubbens formand Steen F. Sørensen.
Fik du læst: Espresso Housen udvider i Plantorama
Borgermester Dorthe Melgaard åbner turneringen lørdag formiddag klokken 10.
"Lørdag aften klokken 19.00 har vi fundet en ti specielt attraktive kampe frem. Vi håber, at salen vil være fyldt klokken 19.00, hvor vi også får mulighed for at se nogle af de lokale boksere i ringen", fortæller Steen F. Sørensen.
Lidt for enhver smag
Der er tilmeldt boksere fra 30 kilo og helt op til 115 kilo, så der bliver noget for enhver smag.
HSK stiller selv med Viktor Jankovic der er regerende dansk mester i 75 kilo-klassen. Han er nu rykket op i let-sværvægt for at prøve kræfter med de lidt større boksere.
I sværvægt har Hillerød Casper Emil Jørgensen, der ligeledes er regerende dansk mester. Det bliver spændende at se, hvordan han vil klare sig i det stærke selskab.
Fik du læst: Så er listen klar: Se hvem der stiller op til valget i Hillerød
I letvægt har HSK Lisa Hauge, der får sin debut ved HSK BOX CUP. Sidst er der klubbens lille fighter Sofie Rosshaug, der stiller op i 34 kilo-klassen. Sofie har vundet alle sine tidligere kampe, men skal for første gang bokse på hjemmebane.
Alle klubbens boksere har knoklet hårdt på at blive fysisk klar til turneringen.
"Vi har dog været ramt af en del småskader blandt klubbens kampboksere, som gør, at vi kun kan stille med de fire bedst forberedte boksere," slutter Steen F. Jørgensen.
mw

Publiceret 10 October 2017 13:00

SENESTE TV