DEBAT:

Kultur og idræt giver udvikling

Af
Carsten Skov (S)

kadidat til KV17 Søbuen 47 Hillerød

Et mylder af foreninger, organisationer og frivillige i Hillerød stabler en lang række kultur-, idræts- og andre begivenheder på benene. Det gavner byens borgere, men kan også styrke Hillerød som turistmål.
Socialdemokratiet har altid fokus på lokale aktiviteter i for eksempel fodbold- og bordtennisklubber, på tilbud til brugerne af Hillerød Bibliotekerne, men det er også spændende med større arrangementer.
Socialdemokratiet vil fortsat arbejde på at få større arrangementer til byen. Det kræver budgetstyring, sponsorkoncepter, markedsføring og håndtering af pressekontakter.
Vi har arbejdet på, at der skal ydes støtte til afholdelse af landskendte arrangementer, der typisk koster et 'værtsby-fee' at få til byen. Disse penge kan være givet godt ud, hvis det skaber omsætning i byen.
Hillerød er en spændende kommune og by at leve, bo, arbejde og drive virksomhed i. Kultur og idræt er det kit, der gør det lidt sjovere og lidt mere spændende. I budgettet for 2018 er der afsat 250.000 kroner om året til en eventpulje. Socialdemokratiet vil gerne se det beløb vokse, men det var der ikke penge til i denne omgang, og en kvart million er en fin start.
Jeg ser frem til arbejdet med at omsætte disse penge til konkrete aktiviteter og fortsat bredde i tilbuddene.

Publiceret 09 October 2017 17:00

SENESTE TV