Axel vandt guld i sin aldersklasse. Privatfoto

Axel vandt guld i sin aldersklasse. Privatfoto

Personlig rekord:

Axel Vang var flyvende

FIF Atletiks unge eliteløber 13-årige Axel Vang Christensen imponerer for tiden.
Axel Vang Christensen deltog forleden i det traditionsrige motionsløb Griseløbet i Nærum på fem kilometer-distancen, og han var flyvende.
Axel Vang Christensen, der er født i 2004, stillede til start i ungdomsløbet til og med fødselsåret 2003. Axel Vang Christensen var tredje mand på opløbet på Rundforbi Stadion. Han holdt næsten fast i de to førende mandlige løbere og fik en overraskende bronzemedalje for alle aldersgrupper. Hans tid blev 17 minutter og 12 sekunder.
Dermed var guldmedaljen i ungdomsløbet også i hus. Axel Vang Christensen vandt med langt over et minut foran nummer to, en et år ældre løber fra Helsingør.
Med resultatet har Axel Vang Christensen favoritrollen, når det store H. C. Andersen Mini-marathon afvikles 1. oktober i Odense.
I marts i år sejrede han efter et tæt opløb i en tid lige over 18 minutter. Men denne gang var han opsat på at forbedre sin tid. Faktisk var det Axel Vang Christensens mål for første gang at løbe under 17 minutter og 30 sekunder, svarende til en kilometer-tid på under tre minutter og 30 sekunder.jbe

Og bronze samlet for alle aldersklasser...

Og bronze samlet for alle aldersklasser...

Publiceret 29 September 2017 07:00