Cykling:

Tre verdensmestre blev fejret på Teknisk Gymnasium

Torsdag dannede Teknisk Gymnasium Hillerød rammen om en fejring af hele tre verdensmestre i cykling

Over 70 elever og lærere mødte op i kantinen for at hylde de to elever – og en lærer ved en hyggelig reception. De tre verdensmestre, Julius Graungaard Johansen, der går i 3E, Thomas Frederiksen Stenthal, som går i 1D og underviser på HTX Carsten Lundh havde taget deres guldmedaljer og grej med.
Thomas, som er blevet verdensmester i MBTO, Mountain Bike Orientering, fortalte om denne specielle gren af cykelsporten, og viste flotte billeder fra VM. Han viste kurver og fortalte om de overvejelser, man skal gøre, når man kører og skal læse kort samtidig.
Julius' resultater er i banecykling, og han berettede levende om, hvordan hans verdensmesterskab var opnået, og om de tanker og håb han har for fremtiden, måske kan han komme til OL i Tokyo i 4km holdløb i en af Danmarks paradediscipliner.

Fik du læst: Fodbold: Trænerskifte gav ikke point i Næstved

Carsten Lundh, som underviser i kommunikation, IT og Design på Teknisk Gymnasium Hillerød fortalte både om sit eget verdensmesterskab, men også generelt om det at være cykelrytter, og om sine oplevelser med både Julius, som han havde trænet, og Thomas, som han også kendte rigtig godt.
Efter de spændende oplæg blev verdensmestrenes cykler og andet grej vist frem. Og længe efter receptionens afslutning var der interesserede elever, som skulle høre om materiellet og præstationerne.

Publiceret 11 September 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV