Mindfullness-center slår dørene op

Center for Mindful Living åbner og holder nu åbent hus for alle interesserede

”Center for Mindful Living” er gået fra at være en vision til at være en realitet.
“Vi starter for alvor vores første sæson nu, og i den forbindelse vil vi gerne invitere til åbent hus onsdag 13. september fra klokken 16 til 18. Om aftenen vil der være foredrag med Jytte Abildsstrøms søn Lars Mygind,” skriver Center for Mindful Living i en pressemeddelelse.
Til arrangementet er alle velkomne til at besøge centret og møde medlemmer, undervisere og behandlere og få nogle smagsprøver på centrets mange aktiviteter.
Det er blandt muligt at høre om forskellige yoga-hold inklusiv familieyoga og om mindfullness, buddhistisk meditation og qigong. Man kan prøve at få øreakupunktur, tankefeltterapi, høre hvad Acces Bars er for noget. Så kan man også møde en håndlæser, en healer, en clairvoyant og høre, hvad de kan tilbyde. Og så kan man også trække englekort og høre om kommende workshops, foredrag og medlemsskab og meget andet.
Fik du læst: Seks dage helt nede i gear

Foredrag

Om aftenen er der altså foredrag med Lars Myging fra klokken 19 til 21.30. Foredraget hedder “Livet, Latter og tankefeltsterapi. Man kan allerede nu købe billet til foredraget på www.ditnyeliv.com.
Center for Mindful Living har ikke noget politisk tilhørsforhold eller trosretning og er baseret på frivillige kræfter og non-profit.
Der er gratis adgang til åbent hus, og der bliver serveret kaffe, the og søde sager.

Publiceret 11 September 2017 06:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV