Liberal Alliance har kandidaterne klar

Syv kandidater stiller op for Liberal Alliance i Hillerød Kommune

Syv kandidater er klar til kommunalvalg i Hillerød for Liberal Alliance.
Listen ser således ud:
1. Elisabeth Stieper Tofte, 44 år, Favrholm
2. Hugo Holm Hansen, 62 år, Tulstrup
3. Daniel Wellisz Hartmann Lund, 24 år, Hillerød
4. Martin Juul, 20 år, Ullerød
5. Frederik Bak-Mikkelsen, 20 år, Hillerød
6. Martin Plambæk, 44 år, Ny Hammersholt
7. Ulrik Mathorne, 41 år, Hillerød
Fik du læst: Mange ønsker til kommende budget
Kandidaterne repræsenterer en bred geografisk dækning af kommunen og gør op med dogmet om, at kommunalpolitik kun er for folk godt oppe i årene. Hvor gennemsnitsalderen i de danske byråd i dag er omkring 50 år, stiller Liberal Alliance med en liste med en gennemsnitsalder på cirka 36 år, skriver partiet i en pressemeddelelse.
Liberal Alliances spidskandidat, Elisabeth Stieper Tofte, glæder sig over resultatet af opstillingsmødet, som fandt sted 4. september:
”Det er glædeligt, at vi i Liberal Alliance Hillerød stiller med så stærkt et hold, og jeg ser frem til, at vi sammen kan kommunikere vores politik til borgerne i Hillerød Kommune og dermed sikre et godt valg til Liberal Alliance her i Hillerød,” udtaler hun.
Kandidaterne går til valg på fire centrale løfter: De vil alle arbejde for mindre bureaukrati og mere effektive processer i kommunens forvaltning, for sænkelse af skatter og afgifter, for højere prioritering af kernevelfærd og lavere prioritering af det, partiet kalder “projektmageri og kommunale kæpheste”, og for at realiseree visionen om, at Hillerød skal være Nordsjællands handelscentrum. Mdt

Publiceret 08 September 2017 10:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV