Den her kat er helt uskyldig og har intet med historien at gøre. Modelfoto

Den her kat er helt uskyldig og har intet med historien at gøre. Modelfoto

'Mis'-tænkeligt:

"Der er en fremmed, der lusker rundt i mit hus"

Politiet bliver dagligt kaldt ud til et hav af opgaver. Nogle af dem er alvorlige, andre er spændende, og så er der dem, der er direkte farlige.
Men der er også i ny og næ også dem, som får politiet til at trække på smilebåndet - og én af den slags sager oplevede et par betjente i Hillerød natten til onsdag.
"I nat modtog vi nemlig en anmeldelse fra en borger i Hillerød, der havde hørt en fremmed liste rundt i hjemmet. Den fremmede var dog formentlig blevet forskrækket ved lyden af, at nogen var hjemme, og han eller hun var derfor stukket af igen, inden borgeren nåede at notere sig et signalement", skriver Nordsjællands Politi på sin Facebook-side.
Fik du læst: Ny Cheftræner: "Vi er gode nok til 2. division"

Der var umiddelbart ikke stjålet noget, men der var blevet væltet en potteplante, så et eller andet var der altså sket.
"Vi nærmest kat-apulterede os derfor til adressen for at lede efter mis-tænkte. Ved vores ankomst tog sagen dog en drejning fra det spændende til det lettere grinagtige, for vi kunne nemlig i fællesskab konstatere, at der ikke havde været tale om en potentiel listetyv. Mis-eren skyldtes derimod en klodset kat, som havde sneget sig ind ad vinduet og væltet en potteplante. De er åbenbart ikke altid lige smidige og elegante", står der i Facebook-opslaget.
mw

null

Publiceret 06 September 2017 13:26